LEER MEER OVER DE POLDER STUDIO

BEKIJK PRODUCTIES

HYBRID EVENT GUSTAV KÄSER

Polder Studio: Live Hybrid evenementen op ZOOM of Microsoft Teams
Live GreenScreen Hybrid productie voor Gustav Käser.

Een 3 uur durende live training voor trainers van Advantech op het ZOOM platform met live video instarts, grafische uitingen, Powerpoints, Q&A en statistieken.

link:
Gustav Käser Nederland

               

Live Hybrid Events op ZOOM of Microsoft Teams

HYBRID EVENT

De Polder Studio is zeer geschikt voor uw live presentaties of trainingen. WIj hebben voor diverse klanten prachtige evenementen neer gezet op diverse platformen.

Gustav Käser is een mooi voorbeeld. Voor trainer Sandra Luthart hebben we LIVE evenementen verzorgd voor o.a. Legrand & Advantech op het ZOOM video platform.

Een training moet dynamisch zijn, dus alleen praten is uit den boze. Powerpoint slides, animaties en video's werden tijdens de trainingen vertoond. De deelnemers werden in sessies naar aparte Breakout rooms gestuurd. Live interactie via bijvoorbeeld het Mentimeter platform en de resulaten live delen met de deelnemers. Het resultaat is een zeer professionele training met een constante interactie tussen trainer en deelnemers.

We kunnen dit behalve op ZOOM ook uitvoeren op bijna alle andere platformen zoals Microsoft Teams, Hopin, facebook Workplace, Streamyard, Bizzabo, etc. etc.

GUSTAV KÄSER

               

ONZE STUDIO KLANTEN

               

DIT IS WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Polderstudio: Wim van Dijk - Netchange
Polderstudio: Sandra Luthart - Gustav Käser
Polderstudio: Peter Jager - Motorshoot